Пълзящи ягоди


Преди няколко дни получих поръчаните от мен 5 корена пълзящи и супер плододаващи ягоди.Посадих ги в доста студен ден ,но както се вижда и от снимката вече са се пооперили.
Миналата година моя близка си била закупила ,и въобще не са пуснали леторастите ,които пълзят и плододават,но аз не губя надежда.

Ето така изглеждат след месец и половина:



10 коментара:

  1. Кога ще станат като храст?
    Имоите са такива.
    Пламен

    ОтговорИзтриване
  2. За съжаление при мен пораснаха още мaлко,вързаха няколко ягодки и това беше.Нещо се поразиха :(

    ОтговорИзтриване
  3. Е чак като храст едва ли ще станат. Ягодите по принцип са бурен, за това не се нуждаят от особени грижи.

    ОтговорИзтриване
  4. добре, че си споделила..
    мирише на скорострелна пирамида с тази струяща отвсякъде реклама

    ОтговорИзтриване
  5. И аз поръчах преди 3 години за майка ми-не станаха храст,но пък раждат до септември и дори октомври.Дори имам снимка в блога ми-тиква и ягоди в един сезон.

    ОтговорИзтриване
  6. Пожелавам ти освен, да се покажат ягодите ти, но и да ти родят много и да останеш доволна от труда, който си положила и грижите за тях. Никак не са малко заниманията покрай тях, трябва да ги поливаш, да ги поплевиш от време на време, но все пак крайният резултат си заслужава. На снимката изглеждат доста добре, хубаво се развиват.Даже има и цъфтеж. Ще очакваме и снимки вече с плод, преди да ги оберете и хапнете хахах :) Радвам се, че има такива хора като вас, които сами си садят продукти и не разчитат само на пазара по магазините.

    ОтговорИзтриване
  7. Ягодите добре вървят, дано да имат и много плодове.

    ОтговорИзтриване
  8. Красиви ягодки, дано да родят много, но изискват грижи!

    ОтговорИзтриване
  9. Ягодите са едни от най-вкусните плодове.Хем да си ги хапваш така, хем да ги сготвиш на нещо.Идеята за ягоди в саксийка е прекрасна, жалко само , че нямам много място за повече саксии.Че само две три нищо работа не са хахах Пълзящи ягоди не съм виждала като се замисля.Хубаво е че са ти поникнали въпреки студеният ден.Като гледам от снимките които си споделила с нас, доста добре се развиват.Дано да родят много ягодки и да бъдат много сладки и червени.И аз също ще чакам снимки от когато пораснат и са в процес да раждане, интересно ми е колко са големи самите плодове и по колко пъти ги поливаш на ден?

    ОтговорИзтриване
  10. Поздравления за ягодите, започнали са да цъфтят доста добре, дано да има много плодове,които с удоволствие да си ги хапвате. Идеята е страхотна да си насадиш в по-голяма саксия, чудя се през зимата дали ще успеят да се покажат и да можем и тогава да хапване пресни плодове, все пак вътре в къщата е топло...хм...трябва да опитам и ще пиша дали се е получило нещо. В ягодите има толкова много полезни вещества и витамини хубаво е да си ги набавя за организма постоянно. Блога е супер.

    ОтговорИзтриване